Jikke Stappaerts-Zijlmans

Soms zijn mensen na een ongeval of medische fout het overzicht kwijt over wat er moet gebeuren. De zorgen overheersen dan. Ik vind het dan fijn als ik (een deel van) deze zorgen kan wegnemen en de vele vragen kan beantwoorden. Dit zorgt meestal voor een bijzondere band en samenwerking met mijn cliënt. Dit is erg belangrijk omdat ik vaak langdurig betrokken ben.

Ik geef er de voorkeur aan om de zaak praktisch te benaderen. In goed overleg wordt dan met de verzekeraar geprobeerd om de schade zoveel mogelijk te beperken. Daarnaast probeer ik binnen afzienbare termijn een eerlijke schadevergoeding voor mijn cliënt te regelen. Als het nodig is, houd ik voet bij stuk. De discussie wordt dan aan de rechter voorgelegd. Ook in dat geval ben ik naar mijn cliënt altijd reëel en eerlijk over de kansen en risico’s. Uiteindelijk gaat het mij erom dat mijn cliënt de letselschadezaak met een goed gevoel kan afsluiten. Na een moeilijke tijd kan die dan de toekomst weer met vertrouwen tegemoet zien.

Ik ben geboren in Oisterwijk en woon al jaren in Berkel-Enschot. Daarom ben ik - behalve in de omgeving Eindhoven - ook werkzaam in Tilburg en de omringende plaatsen, waaronder Udenhout, Hilvarenbeek, Haaren en Moergestel.

Jikke Stappaerts-Zijlmans heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub-) rechtsgebieden geregistreerd:

  • letselschaderecht
     
  • slachtofferzaken

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Tilburg? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier.

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.


Ons werkgebied Eindhoven Tilburg Breda Den Bosch