Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen

Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen

Advocaat sinds 1998

040-369 0 171

l.vdmuyzenberg@bewustlsa.nl

Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen

Vanuit mijn meer dan twintig jaar lange ervaring als letselschadeadvocaat weet ik wat er allemaal bij komt kijken als u ernstig letsel heeft opgelopen of als u een dierbare naaste heeft verloren. Het gaat om zoveel méér dan alleen schadevergoeding.

Hoe erg de gevolgen ook zijn, ik heb gezien dat iedereen het in zich heeft om er na een ongeval weer bovenop te komen. De een kost dat meer moeite dan de ander. Ieder volgt hierin zijn eigen proces en tempo. Ik zorg er zoveel mogelijk voor dat u daarvoor de ruimte en de juiste begeleiding krijgt. Laten we ons niet te veel richten op wat u door het letsel niet meer kunt, maar meer op wat u nog wél kunt. Wat heeft u daarvoor nodig?

Uw belang staat voorop. Het gaat erom dat u zoveel mogelijk weer de regie over uw leven terugkrijgt.

Ik geef u uitleg en eerlijk advies, zodat u weet wat u kunt verwachten en u zoveel mogelijk zelf kunt beslissen. Als u dat zelf niet meer kunt, bijvoorbeeld door ernstig hersenletsel, zal een vertrouwde naaste zoveel mogelijk met u samen beslissen. Samen vormen we een team dat uw zaak tot een voor u zo goed mogelijk einde brengt.

Mijn einddoel is dat u het ongeval achter u kunt laten en met vertrouwen naar de toekomst kunt kijken.

Ik woon in Veldhoven. Al sinds 1998 werk ik vanuit Eindhoven. Mijn werkgebied bestrijkt de driehoek Tilburg - Den Bosch - Helmond - Weert met daarin onder andere de gemeenten Valkenswaard, Best, Nuenen, Waalre en Son en Breughel.

Registratie rechtsgebiedenregister

Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub-) rechtsgebieden geregistreerd:

  • letselschaderecht
  • slachtofferzaken

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.


Ons werkgebied Eindhoven Tilburg Breda Den Bosch