In een letselschadezaak schakelen we vaak meerdere deskundigen in. De medisch adviseur (een ‘letselschade arts’) is daar één van. In deze blog wordt uitgelegd waarom.
Lees verderHet komt regelmatig voor: een aanrijding van een fietser door een auto. Zo’n verkeersongeval leidt vaak tot letselschade bij de fietser. De automobilist is beter beschermd in zijn voertuig. De automobilist rijdt daarnaast meestal harder.…
Lees verderEen letselschade zaak kan worden afgewikkeld wanneer:de medische situatie duidelijk is ende schadeposten goed in kaart zijn gebracht. De verzekeraar betaalt voor de schade een vergoeding. Naar de toekomst toe gebeurt dit meestal in de vorm…
Lees verderEr zijn ruim 200.000 uitzendkrachten in Nederland. De meeste uitzendkrachten vind je in: de industrie de transportsector de bouw Maar ook in de horeca en zorg is er vraag naar uitzendkrachten. In sommige opzichten ben…
Lees verderWelke schadeposten bij letselschade moeten er eigenlijk vergoed worden door de aansprakelijke partij? In dit blog geven wij u het antwoord.
Lees verderOm fit te blijven ga ik graag een rondje hardlopen. Niet te gek. Vijf kilometer vind ik ver genoeg. Bij het hardlopen ben ik bij ons in de buurt voornamelijk aangewezen op fietspaden. Dat is…
Lees verderEen ongeval op de bouwplaats leidt vrijwel altijd tot ernstig letsel. Dit is ook niet gek, want vaak bestaat zo’n ongeval uit: een val van een steiger, platform of hoogwerker; een aanrijding met een bouwmachine;…
Lees verderDe uitbetaling van letselschade laat vaak lang op zich wachten. Wij zullen uitleggen waarom. Medische situatie en uitbetaling van letselschade Het is belangrijk dat een zaak pas wordt afgewikkeld als er een medische eindsituatie is. Deze is…
Lees verderNiet voor iedereen is altijd duidelijk wat wel en geen letselschade is. Wanneer is er sprake van letselschade waarvoor u een letselschade advocaat kunt inschakelen? Bij alleen voertuigschade spreken we van zaakschade. Niet van letselschade.…
Lees verderRond het jaar 2000 werden de eerste letselschade richtlijnen ontwikkeld door de Letselschaderaad. Inmiddels zijn er 6 richtlijnen. De richtlijnen zijn bedoeld om discussie over bepaalde schadeposten te voorkomen. Hierdoor kan vaak snel een voorschot…
Lees verder